Begin met koken

niet de meest visueel aantrekkelijke, maar zeker heerlijk om te eten, dus laat me gewoon st

noch ie uiterst visueel aantrekkelijke, maar zeker heerlijk wegens te opeten πŸ˜† dus laat ik par met te zeggen dat zwemsport moeilijk is πŸ˜… meer specifiek, IM is moeilijk. (Mits jou geen zwemmer bent, plus IM is ene mix van alle viertal den slagen plus ie is pijnlijk πŸ˜‚) voordat elke zwemmer diegene den 400 IM doet, leer mij alsjeblieft hoe. Mijn coach denk dat ik er terdege te zullen zijn, dus heb ik vandaag met den IM-groep geoefend plus ik. vermag noch. tillen. Mijn. armen πŸ₯²πŸ˜« snappen andere zwemmers dit? Ik weet dat er veel hardlopers zijn te den food insta-gemeenschap, maar zwemmers, vertel mij alsjeblieft of jou noch den enige bent met den pijn van IM-werkπŸŠπŸ»β€β™€οΈ lol, nu mijn lil’rant voorbij is, hou ik van zwemsport plus zelfs indien ie pijn doet, ie is iets waar ik dol op ben, dus ik klaag noch πŸ™‚ nu, op zoals ie ontbijt πŸ₯ž β€’ eiwitpannenkoekjes met pindakaasβ€’ -1/2 kop kodiakcakes zuivere pannenkoekenmix -1/2 spade drinkorgain vanille eiwitpoeder -2 eetlepels pindakaas poeder -1/2 tl bakpoeder ~ mix plus kook indien ene pannenkoek lol of wafel, watten jou maar wilt ~ Ik heb den mijne gegarneerd met watten aardbeien plus watten kaneel-pindakaas dan ik heb geproduceerd wegens vloeibaar te maken, zodat ie ene ietsje doorweekt te den pannenkoeken, maar ie wasgoed nog steeds heerlijk πŸ˜‹

Related Articles

Back to top button