Begin met koken

niets dat een smoothiekom niet kan oplossen:) Ik voel me super angstig en overweldigd

niets schenkkan eentje smoothiekom noch oplossen 🙂 Ik voelde mij den afgelopen dagen super verschrikt plusteken overweldigd plusteken wasgoed gewoon hevig gestrest ter ie generaal plusteken ik weet noch watten ik eraan moeten doet 😐 hoe dan zowel, hier is eentje schattige smoothiekom diegene ik vanochtend heb geproduceerd!! ~berry ananas smoothie bowl~ -1 kopje ananas -1 kopje bosbessen -1/2 kopje aardbeien -2 schepjes vanille eiwitpoeder -amandelmelk Toppings: bosbessen, aardbeien, lijnzaad, pisang plusteken Cheerios 💜😋 Ik hou van pisang plusteken wegens den eentje of andere reden Ik bedek er nooit mijn smoothiekommen mee plusteken ik moeten nog uitzoeken waarom 😂🤷🏼‍♀️

Related Articles

Back to top button