Begin met koken

niets smaakt beter dan een zoete stapel pannenkoeken na een lange work-out

niets smaakt huis dan eentje zoete stapel pannenkoeken na eentje lange training 🏋️‍♂️ vooral indien zij frambozen-pindakaas gearomatiseerd zijn EN eentje vanille-pindakaas-motregen hebben😫❣️waarna ik opgroeide, at ik enig pb&j met druivengelei bc Ik haatte aardbeiengelei, maar straks worden ik grijsharig wegens van aardbeiengelei plusteken pindakaas te liefhebben, maar nu religie ik onvervalst dat frambozen plusteken pindakaas misschien welnu den superieure combinatie zijn -2 eetlepels Pb-poeder (schenkkan gewone pindakaas zijn) -handvol frambozen (versregel of diepvrieswerk:)) ~ meng alle ingrediënten plusteken kook volgens strafgevangenis lol vanille pindakaas motregen – 1 opscheplepel vanille eiwitpoeder (ik gebruikte drinkorgain) – 1/2 opscheplepel vloeibare pindakaas of Pb-poeder -2 eetlepels water -1/2 opscheplepel ahornsiroop ~ meng alles totdat eentje vloeibare consistentie vormt – voeg mogelijk meer water toe. Sprenkel overheen den pannenkoeken plusteken boem 💥 compleet! Werkgelegenheid uit met reserve frambozen indien jou diegene gedurende den hand hebt!🤍❣️ Ik had eentje hele goede training vanochtend plusteken hield onvervalst consistente schreden aan plusteken ik wasgoed super blijmoedig met hoe ie met mij ging, nu ben ik super blijmoedig met hoe dit zijn worden uit dus hopelijk gaat den surplus van den dag zo terdege lol 🌟

Related Articles

Back to top button