Begin met koken

nieuw granola recept nodig? Ik moet mijn nieuwe favoriete kaneelcocon introduceren

nieuw granola recept nodig? I gotchu 😉 ik introduceer mijn nieuwe favoriete kaneel-kokosgranola! 🔆🥥🤍 het zijn letterlijk 5 ingrediënten en supergemakkelijk en snel te maken! • kaneel-kokosnootgranola • -1 rijpe banaan goed gepureerd -2 1/2 kopje haver -1/4 kopje ahornsiroop -1/4 kopje kokosrasp -1 el kaneel ~ combineer alle ingrediënten en zorg ervoor dat alles goed gecombineerd is. Haver mag niet droog of nat zijn, het moet gewoon worden verwerkt. Bak op een beklede pan op 375 gedurende 20 minuten. Haal eruit en roer om / draai om, kook nog eens 15-20 minuten. Eens is granola een beetje zacht maar vooral hard. Zet de oven uit en laat 30 minuten rusten in de oven (helpt om het knapperig te maken!!!) ❣️Ik heb letterlijk geen granola meer gehad voor wat voor altijd voelt, dus ik ben zo blij dat ik deze heerlijke partij heb mogen maken!!

Related Articles

Back to top button