Begin met koken

oh ja, dit is een goede die dit de “diepblauwe zee” -kom noemt, want ik bedoel LO

oh ja, dit is een goede ☝️ noem dit de “diepblauwe zee” kom 🌊 bc Ik bedoel KIJK NAAR DIE KLEUR🤩 zoals de kleur van de diepe delen van de oceaan en ik ben er helemaal weg van! de textuur en smaak van deze kom waren allebei zo geweldig! Ik heb maca aan de mijne toegevoegd omdat ik het gevoel heb dat het heel goed werkt met de vanillesmaak van het eiwitpoeder, maar ik heb het gevoel dat kaneel ook heel goed zou werken! • diepblauwe zeekom 🌊• – 1 bevroren banaan -1 kopje bevroren bosbessen -handvol bevroren boerenkool -handvol bevroren bloemkool – 1 1/2 maatlepels drinkorgain vanille-eiwit -1 tl macapoeder *optioneel* -amandelmelk toppings: kiwi 🥝 banaan 🍌kokos 🥥 granola, en vlas!! Of natuurlijk waar je van houdt!!!

Related Articles

Back to top button