Begin met koken

Oh, let niet op mij, ik blijf gewoon hier genieten van alles pompoen. Volgende keer

oh let noch op mij, ik kom hier gewoon lust van alles pompoen 🎃 😌 Den volgende op den pompoenbaklijst is dit superlekkere plusteken vochtige magnetronpompoencake/muffin!!! 🤍veganistische magnetronpompoenmuffin/cake 🤍 -1/2 kopje pompoenpuree -1/4 kopje havervlokken -2 eetlepels kokosmeel (elk meel werkt) -1 theelepeltje bakpoeder -1 theelepeltje vanille -kaneel, nootmuskaat plusteken piment zoals smaakwaarneming – 1 1/2 el ahornsiroop -1/4-1/2 kopje amandelmelk (elke plantaardige melk werkt) ~ ter ene magnetronbestendige schelp, combineer alle ingrediënten plusteken kook tijdens 3-5 minuten. Den cake is klaar mits den bovenzijde veerkrachtig is! Dit wasgoed waarschijnlijk mijn favoriete pompoending diegene ik totdat nu toe heb geproduceerd!!! Ik heb er zelfs watten zeezout-karamelhummus aan toegevoegd diegene ik van aldiusa kreeg plusteken dat wasgoed ie 🤤🤤🤤

Related Articles

Back to top button