Begin met koken

oke dus ik ben de hele week echt aan het vibreren geweest met mugcakes en sinds ik geen p

oké, dus ik ben den hele week onvervalst aan ie vibreren geweest met mugcakes plusteken omdat ik geen pompoen meer had voordat mijn gebruikelijke, besloot ik eentje kaneelsuikertaart te maken!! Plus ie wasgoed supperrr lekkeryyy 🤤 🤍cinnamon sugar steekmug cake🤍 -1/2 kopje zuivere moes -3 el kokosmeel -1 1/3 el ahornsiroop -1 tl baking sodawater – VEEL kaneel, waarschijnlijk eentje halve el – scheutje nootmuskaat plusteken piment -1/4 kop amandelmelk -1/2 el kokosolie -1/4 kop haver -1/2 tl amandelextract -1 tl vanille-extract ~mix alles te eentje magnetronbestendige kom/mok plusteken kook voordat 4:30!! top met kaneelsuiker (1 tl witten suiker gem met 1 tl kaneel) ochtend is ie vrijdag dus ie is haast weekend!!! Permitteren wij den week sterk afsluiten 💪🏻!!

Related Articles

Back to top button