Begin met koken

ontbijt, een tweedelige serie Ik weet niet of het een bijwerking is van mijn COVID v

ontbijt, een tweedelige serie ✌🏻 Ik weet niet of het een bijwerking is van mijn COVID-vaccin, maar ik heb gewoon nergens zin in 😕 Ik ging vanmorgen zwemmen om mijn angst en zenuwen te kalmeren over mijn aankomende examen vandaag 😫 en dus had ik erg honger lol maar had nergens zin in, dus maakte ik twee van mijn favoriete dingen! pindakaastoast en een smoothiekom! • ontbijt 🤩⬇️ – smoothie bowl met frambozen-ananas (Bevroren frambozen, bevroren ananas, bevroren boerenkool, 1 scoop drinkorgain proteïnepoeder, amandelmelk) gegarneerd met wat vlas, haver, kokos en pindakaas – pindakaas toast (volkorenbrood geroosterd met pindakaas en kokosnoot bovenop) had ook mijn gebruikelijke koffie bij mijn ontbijt, want ik heb iets nodig om me wakker te houden tijdens dit examen 😂📚

Related Articles

Back to top button