Begin met koken

op vrijdag feesten we!! het was zo ontzettend zonnig vandaag maar ongelooflijk koud dat het b

op vrijdag feesten we!! 🍛🍽👩🏼‍🍳 het was zo zonnig vandaag maar ongelooflijk koud 🌬🌞 het maakte het moeilijk om in een zwembad te zijn lol want het was ijskoud 🥶 dus weer een warme en gezellige maaltijd riep mijn naam!! en dus ging ik duidelijk met mijn favoriete Indiase geïnspireerde maaltijd! Tikka Massala! (Ik zeg Indiaas geïnspireerd omdat ik niet echt weet hoe authentiek dit is) • avondeten • – quinoa met knoflookpoeder en edelgistvlokken – tikka masala met kikkererwten, spinazie, sperziebonen, pompoen en gegarneerd met wat peterselie 🌿 basilicum Ik ook toegevoegd in een vleugje kerriepoeder, rode peper en sriracha voor een beetje extra pit! Ik kreeg de tikka masala-saus van aldiusa en het is mijn favoriete ding ooit!!

Related Articles

Back to top button