Begin met koken

post practice pizza maakte vandaag een persoonlijke pizza en ik was aangenaam verrast

postbode practice pizza 🍕 maakte vandaag eentje pizza van subjectief grootte plus ik wasgoed fijn verrast hoe lekker ie wasgoed 😆 den wondkorst wasgoed geproduceerd van ie deegrecept met twee ingrediënten van thebigmansworld plus ie is subjectief mijn favoriete wondkorst uiteindelijk!! Ie komt er immer zo was uit! op mijn pizza heb ik zo watten marinarasaus, versregel gesneden tomaten, ter blokjes gesneden ui plus paprika’s plus watten voedingsgist tweedehands mits kaas lol (ik heb den laatste tijdstip problemen met zuivelproducten, dus ik besloot voordat mijn maag dat ik gewoon zullen slagen ) Ik heb ie zowel iedereen gekruid met Italiaanse smaakstoffen, rode peper plus knoflook- plus uienpoeder !!

Related Articles

Back to top button