Begin met koken

post-zwemwedstrijd zaterdag roerbakIk deed het niet zo goed als ik wilde op mijn wedstrijd b

post-zwemwedstrijd zaterdag roerbak🥢Ik deed ie noch zo wasgoed mits ik wilde tijdens mijn wedstrijd, maar na ene gesprek met mijn coach denken ik dat beiden totdat den slotsom kwamen dat ik noch langer ene sprinter ben, maar meer ene halve fond zwemmer, plus dat zullen verklaren waarom ik ie vandaag noch zo wasgoed deed lol iedereen heeft slechte ontmoetingen dus ik ben er noch laaiend overheen, maar ik ben klaar wegens maandag weer te gaan trainen voordat mijn nieuwe mid-d evenementen!! 🏊🏻‍♀️ hoe dan zowel, ik heb ter ene hete ogenblik geen roerbakgerecht gehad, dus heb ik dit supergemakkelijke plus heerlijke vegetarische roerbakschotel vervaardigd met edamame, ene gemengde granen (bruine rijst, quinoa plus nog watten andere diegene ik noch weet noch ooit lol) plus watten pittige Thaise pinda-tofu diegene ik jawel ene ietsje aan den buitenzijde verbrandde 🤷🏼‍♀️Ik probeerde ie te sauteren, maar besefte dat den verwarming VEEL te heet wasgoed plus dat den heteluchtfriteuse den juiste preferentie is lol 🔆 Ik start meer van tofu te liefhebben dus mits jij goede recepten hebt/wetenschap, stuurwiel zij dan mijn zijde op!!!

Related Articles

Back to top button