Begin met koken

probeerde iets nieuws voor het avondeten en het was zoals gewoonlijk geweldig, vanavond was er weer een

iets nieuws geprobeerd voor het avondeten en het was geweldig 🤩 zoals gewoonlijk was er vanavond weer een beladen maaltijd, maar met een nieuwe toevoeging: luchtgefrituurde tikka masala-bloemkool 🤤 Ik ben geen persoon met grote luchtgefrituurde bloemkool, maar ik zag er een paar op Pinterest die er echt uitzagen goed en besloot om het eens te proberen met mijn eigen draai, en het loonde!! • diner – basis van spinazie, gehakte wortelen en kool, gegarneerd met gekruide roerei (knoflook, peper, zout) geroosterde knoflookcourgette en paprika, geroosterde zoete aardappelen en de beste ooit gebakken tikka masala bloemkool, gegarneerd met wat feta , sriracha en voedingsgist ~ voor de tikka masala-bloemkool heb ik net een halve zak bevroren bloemkool gestoomd, bedekt met 1/4 kop-achtig havermeel, paprikapoeder, kerriepoeder, rode peper, zout en peper toegevoegd en ongeveer 3 eetlepels water en meng dat alles door elkaar en doe het voor ongeveer 10 minuten in de airfryer. Na de 10 haalde ik het eruit en gooide er wat van mijn favoriete tikka masala-saus uit een pot die ik van alliusa krijg bovenop, totdat ze allemaal bedekt waren, en daarna nog eens 10 minuten aan de lucht gebakken! Super makkelijk, krokant en lekker 😋 ~ Ik denk dat als ik wat meer tijd heb, ik een heel goed authentiek tikka masala recept ga vinden, want dat is volgens mij mijn favoriete Indiase gerecht! Als je aanbevelingen hebt, stuur ze me dan alsjeblieft!!!

Related Articles

Back to top button