Begin met koken

Rainbow Bowl in Mexicaanse stijl verlangde naar iets verfrissends en voedzaams

regenboog kom in Mexicaanse stijl ??? verlangde naar iets verfrissends en voedzaams en dit was absoluut een schot in de roos. Voor het geval je het nog niet weet, ik ben een grote fan van Mexicaanse/zuidwestelijke smaken en daar ga ik zeker heen als ik niet zeker weet wat ik voel 😜 • Voedingskom in Mexicaanse stijl• – basis van spinazie en rijst – zelfgemaakte tortillachips (luchtgefrituurde tortilla’s met olijfolie en zeezout) – vegetarische burger met zwarte bonen – verse Roma-tomaten – fajita-achtige pompoen en groene paprika en maïs? 🌞We hebben een super mooie dag op dit moment en het warme weer maakt me zo enthousiast voor de zomer! Ik hou persoonlijk niet van de lente lol dus ik doe alsof het nu zomer is 🙂

Related Articles

Back to top button