Begin met koken

schakelde het over en voegde zich vandaag bij de havermoutploeg! Ik moest bloed laten prikken

schakelde het over en voegde zich vandaag bij de havermoutploeg! ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜† Ik moest vanmorgen bloedonderzoek laten doen, waarvoor ik 12 uur moest vasten (voor nauwkeurigheidsdoeleinden), dus ik had honger lol en iets met havermout leek een goede, geruststellende optie voor na de testen. Ik heb het al eerder gezegd, maar ik ben geen grote fan van havermout. Ik hou van haverkoekjes en gebakken haver, maar gewone havermout is gewoon niet echt mijn ding, maar ik had geen geduld om deze haver te bakken, dus ik ging gewoon gewoon lol en laadde me op met toppings ๐Ÿ˜Š๐Ÿฅ„ โ€ข havermout โ€ข -3/4 kopje haver gekookt met 1 kopje amandelmelk, 1 el Pb-poeder, 1 tl vanille, kaneel, gekookte spar 2 minuten (halverwege geroerd) Gegarneerd met bosbessen ๐Ÿซ aardbeien ๐Ÿ“ kokos ๐Ÿฅฅ kaneel, ahornsiroop, pindakaas, lijnzaad en maanzaad !! met het kille (maar zonnige) weer dat we hebben, was deze schaal zeker zo lekker ๐Ÿ˜Š โ˜€๏ธ๐Ÿคฉ

Related Articles

Back to top button