Begin met koken

sneeuwdagen vragen om smoothie bowls! grapje, elke dag is een geweldige dag voor een

sneeuwdagen vragen om smoothie bowls! grapje, elke dag is een geweldige dag voor een smoothiekom 😆maar echt, sneeuw? Echt? Ik ga over ongeveer drie weken met zomervakantie, dus kan iemand de sneeuw uitleggen???? ❄️ maar wat nog belangrijker is, HAPPY EARTH DAY 🌎 hoezeer ik ook klaag over het weer lol, ik heb er geen controle over en als persoon die op deze prachtige planeet leeft, moet ik alles waarderen wat met deze aarde komt, inclusief het weer lol 🌍 daarmee wil Moeder Natuur bedanken voor al haar pracht en alles wat ze ons dagelijks biedt 🌿 als samenleving moeten we harder werken aan het behoud van deze planeet, want we krijgen er maar één, dus laten we die niet verspillen! Het is verbazingwekkend om alle milieuvriendelijke alternatieven en alle coole organisaties te zien die zijn opgericht om de planeet te helpen, maar we hebben nog een lange weg te gaan!!! 🪴nu mijn kleine aardse dag voorbij is, hier is de smoothiekom !⬇️ • Ananas-bosbessen-smoothiekom boordevol tonnen extra groenten die ik nodig had om op te gebruiken! (Het recept is in januari op mijn pagina geplaatst!) gegarneerd met verse aardbeien 🍓 bevroren bosbessen 🫐 en bevroren mango 🥭 lijnzaad en zelfgemaakte granola!!

Related Articles

Back to top button