Begin met koken

soms zijn de rommeligste kommen de beste kommen eten hoeft niet mooi te zijn

soms zijn de meest rommelige kommen de beste kommen πŸ˜‹πŸ’ž eten hoeft niet mooi te zijn om lekker te zijn en deze kom heeft dat voor mij bewezen! β€’ kaneel mango bosbessen bowlβ€’ -1/2 kopje bevroren mango πŸ₯­ -1/2 kopje bevroren bosbessen 🫐 -1/2 bevroren banaan 🍌 -1 schep naturel of vanille eiwitpoeder * optioneel. (Ik gebruikte drinkorgain vanille-eiwit) -1/2 kopje bevroren bloemkool -handvol spinazie -scheutje kaneel (ik heb waarschijnlijk ongeveer een theelepel gebruikt) -amandelmelk toppings: zelfgemaakte kaneel pindakaas, banaan, aardbeien, ananas, kokosnoot en vlas ! Uiteindelijk heb ik sherry’s weggegooid nadat deze foto was genomen, want ik vergat ze lol β˜€οΈhet is eigenlijk zonnig vandaag in Ohio, wat zo raar is om te zien lol na de winter die we hadden en het feit dat we vorige week een sneeuwstorm hadden, is zo raar voor mij. Ik vind het wel leuk en niet in de sneeuw hoeven te rijden is een pluspunt.

Related Articles

Back to top button