Begin met koken

Sunday Smoothie Bowl Ik ben een enorm gewoontedier, dus als ik iets vind, ga ik

sunday smoothie bowl ✅ Ik ben een enorm gewoontedier, dus als ik iets vind dat ik lekker vind, eet ik het/gebruik ik het letterlijk maanden achter elkaar. Momenteel is mijn go-to smoothie bowl-basis bosbessen, banaan, bloemkool, enz. En het is letterlijk zo goed lol, maar vandaag probeerde ik iets nieuws en ik was een beetje bang dat ik er niet zoveel van zou genieten als mijn normale zeker niet het geval!😜 even voorstellen, mijn roze maca berry bowl!! lol deze kom is inderdaad roze, je ziet het misschien niet aan de toppings, maar het is in feite roze 💕 • roze maca berry smoothie bowl• – 1/2 bevroren banaan – 1/3 kopje bevroren bloemkool – 1 kopje bevroren aardbeien -1/2 kopje bevroren frambozen -1 tl macapoeder -1 schepje drinkorgain vanille eiwitpoeder -amandelmelk ~ toppings: aardbeien 🍓 bosbessen 🫐 banaan 🍌 lijnzaad, kokos 🥥 banaan noten crunch granola (goodandgathered ) Ik heb een tijdje maca poeder gekocht geleden omdat het in de uitverkoop was en ik het wilde proberen, maar ik vergat het uiteindelijk en zag het in mijn voorraadkast en besloot er gewoon wat in te gooien, waarom niet? 💁‍♀️

Related Articles

Back to top button