Begin met koken

te mooi om niet te posten had een lift in het voorseizoen en liep vanmorgen zo onnodig

te mooi om niet te posten β€οΈπŸ˜†πŸ˜Š had vanmorgen een lift en run in het voorseizoen, dus het is overbodig om te zeggen dat ik honger heb, moe ben en morgen zeker pijn zal hebben πŸ˜… Ik heb er eerder over gesproken, maar ik ben echt geen havermout persoon. Als ik ze moet eten, geef ik er de voorkeur aan ‘s nachts, maar vanmorgen had ik trek in ontbijtgranen en realiseerde ik me dat ik amper nog iets over had: zeker niet zoals Starbucks, maar het smaakte wel goed πŸ«– β¬‡οΈπŸ’•πŸ’ͺ🏻 -1/2 kopje haver + 1 schep drinkorgain eiwitpoeder door elkaar gemengd. Gegarneerd met melk (veel, dus het is als ontbijtgranen) gegarneerd met bevroren en verse bessen, esdoorn siroop, lijnzaad en het eigenlijke laatste beetje ontbijtgranen dat ik nog heb 😊

Related Articles

Back to top button