Begin met koken

toetje als ontbijt? SCHRIJF ME IN serieus sterven hier over deze brownie batte

toetje als ontbijt? SCHRIJF ME IN 😆 ga hier serieus dood aan deze pannenkoeken met browniebeslag die ik net heb gemaakt 😭🤤 ze waren zo lekker en smaakten naar een brownie. mijn smaakpapillen worden op zijn zachtst gezegd weggeblazen 🍫 de laatste tijd is chocolade het enige waar ik naar hunkerde en dus was het duidelijk dat pannenkoeken met chocoladebrowniebeslag de juiste keuze waren !! • pannenkoeken met browniebeslag• – 1/3 kopje kodiakcakes karnemelkpannenkoekenmix (kan elke gewenste mix toevoegen) -1 schep drinkorgain vanille- of chocolade-eiwitpoeder (ik gebruikte vanille) -1 el kokospoeder -2 el pindakaaspoeder ( extra eiwit en heeft geen invloed op de smaak, dus het is optioneel) -1 tl bakpoeder – scheutje vanille – chocoladeschilfers (hoeveel je maar wilt) ~ meng alle ingrediënten en voeg water toe tot het beslag halfdun is. Niet dik maar ook niet zoals water. Roer de chocoladeschilfers erdoor en kook op middelhoog vuur ~ maakte de mijne af met wat kokos en ahornsiroop en had ook een kant van de lekkerste verse aardbeien met kokos:) niets maakt me gelukkiger dan pannenkoeken en vers fruit hahah en als je brownie toevoegt smaak in de mix, 😍🥰😌😋🤤

Related Articles

Back to top button