Begin met koken

vandaag voor het eerst tofu geprobeerd!!! oké, ik heb er alleen maar stukjes en beetjes van gehad

vandaag voordat ie voorafgaand tofu geprobeerd!!! oké, ik heb er voorheen schattig maar stukjes van gehad plusteken ik wasgoed noch den grootste fan, maar ik besloot ie vandaag ene werkelijke mogelijkheid te geven plusteken ie is best was lukken!!! ~ voordat ie avondeten ⬇️☀️ -luchtgefrituurde knoflooktofu met watten van longhorns gegrilde smaakstoffen (laat ie smaken mits kipnuggets😂) -quinoa gem met gebakken citroenknoflookcourgette, asperges, broccoli, bloemkool, wortelen plusteken spinazie!! -en ik moest ie natuurlijk doodmaken met ene bolletje geroosterde rode paprika hummus bc 😍 Dit account heeft mij eigenlijk uit mijn comfortzone gehaald plusteken ik ben jullie iedereen plusteken jullie geweldige recepten hevig erkentelijk!!! Ik zullen tofu (alweer lol) of hummus met rode peper nooit hebben geprobeerd mits ofschoon jou geweldige accounts er noch waren geweest💕💕

Related Articles

Back to top button