Begin met koken

Vegetarisch dinerpakket Ik hoop dat jullie allemaal een fijne zaterdag hebben gehad!!! Ik had tijdritten voor

vegetarisch verpakt maaltijd😃☀️😋 Ik stapel dat jullie iedereen eentje kerks zaterdag hebben gehad!!! Ik had vanmiddag tijdritten wegens te zwemsport, plusteken hoewel ik ie noch zo inderdaad deed mits ik had gehoopt, denken ik dat ik mij zowel moeten realiseren dat ik sinds COVID noch meer zo hard heb getraind, dus dat ga ik zowel noch zijn zo snel mits waarna ik te ie verleden aan ie trainen wasgoed, plusteken dat is oké 👌 Hoe dan zowel, wij hadden eentje sociale lunch mits team (pizza!!!! veggiesss ~ op mijn lichtreclame hebben wij koriander-citroengarnalen, edamame, gestoomde groenten, maïskolven plusteken te den oven geroosterde paprika’s plusteken courgette!!! Na dit alles propte ik mijn gezicht vol met snoepjes van mijn favoriete broodbakkerij 🧁 plusteken ​​hoewel ik mij nu ongelooflijk vol voel, ben ik re opgewekt!! 🤍zoals zij steevast zeggen, lekker leegeten, inderdaad humeur!🤍

Related Articles

Back to top button