Begin met koken

voel me alsof ik op het eiland ben met dit gerecht als je ooit traditionele C hebt gehad

voel mij nep ik op ie schiereiland ben met dit schotel 🏝 mits jouw uiteindelijk traditioneel Caribisch opeten hebt gehad, weet jouw hoe inderdaad plus stijlvol ie is. Ik had vanavond huwelijk zin te Caribische gerechten plus daarom maakte ik dit smakelijke quinoakom met smaken uit den Caraïben 🌴 • • edamame, quinoa, gekruide eilandkool, wortelen, uien plus selderij. Zoete plus pittige garnalen plus watten gebakken kikkererwten, gegarneerd met verse groene ui. Ik heb zowel geprobeerd wegens watten rijstloempia’s te maken met ie koolmengsel plus garnalen plus spinazie, maar dat mislukte eentje ietsje lol ~ voordat den smaakmakers gebruikte ik eentje mix te eilandstijl – mix van alle smaakstoffen, zoete paprika, chilipoeder, look, peper, eentje hint van bruine suiker plus watten ananassap Dit wasgoed superlekker plus ik kijk er zeker zoals uit wegens meer traditionele Caribische gerechten te maken! 🌞

Related Articles

Back to top button