Begin met koken

werd wakker op een bewolkte, regenachtige dag en ik voel me zo moe, maar ik heb les, dus ik ben geen vergoeding

werd wakker op een bewolkte-regenachtige dag en ik voel me zo moe, maar ik heb les, dus ik voel me vandaag niet zo goed, dus ik dacht waarom probeer ik dat niet te veranderen door mijn favoriete ontbijt te nemen! Bessen-zonnebloem-smoothie 🫐🌻 – 1 bevroren banaan – 1/2 kopje bevroren gemengde bessen -handvol spinazie -handvol boerenkool -amandelmelk -2 schepjes vanille-eiwit drinkorgain -1 grote schep 88acres zonnebloempitboter – scheutje kaneel toppings: aardbeien 🍓zonnebloempitten, pompoenpitten, verse bosbessen 🫐 persoonlijk vind ik pindakaas lekkerder dan alle andere behalve boters maar het is goed om af en toe af te wisselen en ik vind de zonnebloemboter echt zo lekker in zo’n kom!🌻

Related Articles

Back to top button