Begin met koken

wil je een geheim weten?? 95% van deze maaltijd was meal prepped!! Ik had mijn eerste dag van

wil jou eentje vertrouwelijk weten?? 95% van dit maaltijd wasgoed meal prepped!! 🤫 Ik had vandaag mijn eerste officiële oefendag plusteken ik wist dat ik te moeder zullen zijn wegens te kokerij, dus ik heb dit vooruit geproduceerd!! ☀️⬇️ -1 ovengebakken gekruide kipfilet -1/2 restje spaghettipompoen -gebakken gele pompoen, gekruid met knoflookzout, peper, eentje tikkeltje komijnzaad plusteken eentje vleugje uienpoeder! – handvol spinazie – handelen dit iedereen ter eentje bakje plusteken zet ie ter den koelkast voordat mits ik thuiskom, voeg dan watten marinara toe plusteken verwarm ie!! Meal preppen is zo wieg lol plusteken ik ben eigenlijk vrolijk dat ik ie heb gedaan omdat ie enorme tijdsbesparing is!!

Related Articles

Back to top button