Begin met koken

wil je weten wat de beste manier is om iemand van zijn groenten te laten genieten? Maak ze paars!

wil je weten wat de beste manier is om iemand van zijn groenten te laten genieten 🥬? Maak ze paars!! lol Ik vind het grappig hoe ik vroeger een hekel had aan spinazie en vrijwel alle groene groenten, maar toen ik ze eenmaal aan mijn smoothie had toegevoegd, dacht ik “oh wauw, ik kan het niet eens proeven”, en het is vanaf daar een beetje geëvolueerd 😆 zooo GELUKKIGE DONDERDAG allemaal !! lol, het is nog geen weekend of zelfs maar vrijdag, maar ik hoop dat het goed met jullie gaat en dat jullie je beste leven leiden ✨😜 voor mij zijn donderdag hersteldagen tijdens de training, en vandaag kondigde mijn coach aan dat we volgende week beginnen met afbouwen!!! ! (Voor iedereen die het niet weet, taper is wanneer je minder meters maakt en je lichaam echt begint te rusten, dus als je opstaat en racet, heb je geen pijn of zo en zijn je spieren ontspannen en wat niet, het is vrijwel elke zwemmers favoriete deel van het seizoen 🏊🏻‍♀️) behoorlijk gek om aan het einde van mijn eerste college-zwemseizoen te komen en het enige wat ik kan zeggen is dat ik zo blij ben dat ik er een heb!! anyways, now on my smoothayyyy bowl😊🙌🏻 • thursday recovery smoothie bowl• – 1 bevroren banaan -grote handvol spinazie -1/2 komkommer -bevroren gemengde bessen – 2 bolletjes drinkorgain vanille eiwit -amandelmelk ~ toppings: druiven, aardbeien 🍓 kokosnoot 🥥 banaan 🍌 lijnzaad, pindakaas en Cheerios 🙌🏻 Deze kom was geweldig, maar ik heb te veel amandelmelk toegevoegd lol, dus het was een beetje dun naar mijn voorkeur, maar nog steeds heerlijk 😋

Related Articles

Back to top button