Begin met koken

woah realiseer me net dat ik al een tijdje geen diner heb gepost, dus hier gaan we! ik deelde

woah realiseer me net dat ik al een tijdje geen diner heb gepost, dus hier gaan we! 😆Ik heb dit een paar dagen geleden op mijn verhaal gedeeld, maar ik heb het gevoel dat het te goed is om geen eigen post te hebben. Voor het avondeten maakte ik hummuspasta met courgettenoedels en gewone noedels en vulde het met een heleboel groenten, kikkererwten en garnalen. Ik gebruikte aldiusa alles bagel hummus en het was zo ontzettend geweldig 🤩 🌶🥦🥒🧅🍝 • diner 🍽⬇️😋 – alles hummus pasta! Courgette en gewone noedels op laag gebakken met wat ui, broccoli, bloemkool, paprika, garnalen en kikkererwten, voor de saus hoef je alleen maar een grote schep van je favoriete hummus te nemen en deze toe te voegen aan de gebakken groenten en noedels en toe te voegen een klein beetje pastawater en mixen maar! De garnaal was voorgekookt, dus ik heb hem er gewoon bij gedaan en er nog meer van alles aan toegevoegd?

Related Articles

Back to top button