Begin met koken

zie je niet dat het regent? lol Ik weet dat je het eigenlijk niet kunt, maar het is in feite

zie je niet dat het regent? 🌧🎢 lol ik weet dat je het eigenlijk niet kunt, maar het regent hier in feite waar ik geen grote fan van ben:( het lijkt erop dat we sneeuw hebben ingeruild voor regen en als persoonlijk heb liever sneeuw, maar ach πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ hoe dan ook, de regen inspireerde me om deze FANTASTISCHE bananenpannenkoeken te maken πŸ₯ž omdat ik letterlijk de hele ochtend het nummer “bananenpannenkoeken” van jack johnson in mijn hoofd had en ik nam het als een teken van het universum om wat te maken!🍌πŸ₯ž ze waren letterlijk zo makkelijk te maken en bleken veel luchtiger dan ik had verwacht en nu ben ik er verliefd op! En als topping met pindakaas? Hemel op aarde 🌎 😍😊 β€’ bananenpannenkoekjes met kaneel-pindakaasβ€’ – 1 1/2-2 rijpe bananen goed gepureerd -1 tl bakpoeder -1 schepje vanille of eiwitpoeder (ik gebruikte drinkorgain vanille) -1 ei -1 tl vanille – * optioneel scheutje van kaneel ~ mix bananen, ei, vanille tot ze volledig zijn gecombineerd Voeg eiwitpoeder en bakpoeder toe en mix tot ze volledig zijn opgenomen ~ gebruik een licht ingevette pan/bakplaat op middelhoog vuur en giet het beslag zoals je zou doen met een normale pannenkoekenmix. Pas op dat je niet verbrandt, dus misschien moet je de temperatuur een beetje verlagen. Zodra het beslag begint te borrelen, omdraaien en verwijderen als je klaar bent !! ~ top met je favoriete goodies! Ik heb zelfgemaakte kaneelpindakaas en ahornsiroop gebruikt, maar je kunt gebruiken wat je wilt!!🍌πŸ₯œπŸ΄ dit waren verreweg de luchtigste pannenkoeken die ik heb gemaakt en ik ben echt onder de indruk van hoe goed ze zijn gelukt! Ze hebben geen eierachtige smaak waar ik me zorgen over maakte, maar ze smaken een beetje naar bananenbrood in pannenkoekvorm waar ik dol op ben ???

Related Articles

Back to top button