Begin met koken

zijn ! Ik snak bijna nooit naar toast, bijna nooit, maar tijdens de training

ie is !🍞 Ik heb nagenoeg nooit trek te toast, nagenoeg nooit, maar tijdens ie repeteren plusteken tillen vanochtend kon ik schattig maar denken aan hoe juist sommige toast klonk lol dus waarna ik thuiskwam, weet jij watten ik deed? IK HEB TOOST GEMAAKT. plusteken ie is heerlijk. luister zoals jij vlees plusteken eet waar jij zin te hebt! • • – 2 sneetjes volkoren toast: ~ eerste toast- zelfgemaakte pindakaas met watten aardbeienharten plusteken watten maanzaad:) met werkelijke Valentijnsdag-vibes lol 💕 ~ tweede toast- 88acres ahorn zonnebloemboter gegarneerd met watten verse frambozen, lijnzaad , plusteken kaneel ❣️ ik weet noch zeker waarom ik ie nodig vond wegens den aardbeien te hartjes te snijden, maar zij zijn snoeperig lmao, dus ik ben noch vervaardigd wegens er tijdstip aan te slijten. 😆

Related Articles

Back to top button