Begin met koken

zoete aardappel nacho bowl!! Ik ging naar Walmart na het werk en ik was zoooo opgewonden b

nacho bowl met zoete frites!!🍠 Ik ging na ie werkgelegenheid zoals Walmart plus ik wasgoed zoooo opgewonden omdat zij tenslotte mijn favoriete zwarte bonenhummus op voorraad hadden! Zodra ik ie zag, wist ik dat ik nacho’s at lol omdat den smaakwaarneming mij nacho-vibes verstrekken 😆 Ik heb den laatste tijdstip zowel ene zoete aardappel-kick gehad plus dus moest ik zij natuurlijk hebben plus dus worden mijn zoete aardappel-nachokom geschapen 🔥 • • ~ nacho bowl met zoete frites~ – luchtgefrituurde pittige zoete aardappelchips, zowel luchtgebakken tortillachips, pittige fajita-groenten (courgette, paprika, ui, spinazie, tomaten) geraspte steenkool, zwarte bonen plus mijn uiterst favoriete zwarte bonen houmous!! (Zowel watten groene ui toegevoegd voordat den versiering plus omdat den smaakwaarneming gewoon te lekker is) Jij kunt waarschijnlijk zien dat ik ene fan ben van pittig leegeten plus dat wasgoed dit kom zeker!! 🌶 Ik zullen zeker willen dat ik watten avocado te den hand had, maar ik heb geen rijpe, dus mits ik er eenmalig ene heb, zou ik dit zeker nog ene keer maken!!

Related Articles

Back to top button