Begin met koken

zooo het is een minuut geleden dat ik weet dat ik hier al een hele tijd niet meer heb gepost

zooo, ie is nu eentje seconde geleden 🤷🏼‍♀️ Ik weet dat ik hier nu eentje hele tijdstip noch meer heb gepost, maar goedje werden zo zwakzinnige voordat mij te mijn persoonlijke leven dat ik gewoon eentje rust nodig had. 💕 doch is ie eentje verfrissend schooljaar plusteken hier wilde ik mee volharden. Ik ben dol op ie terpostbezorging van recepten plusteken gewoon watten ik eet, dus hier gaan wij!… nogmaals lol Start den eerste postbode van 2021 met dit geweldige smoothiekom met ananas plusteken bosbessen 🍌🍍🫐 1/2 kopje bevroren bosbessen – 1/2 kopje bevroren ananas – 1 klein bevroren pisang – handvol bevroren aardbeien -handvol spinazie -1/4 bevroren bloemkool -1 portie vega_team kokosmeel amandel eiwitpoeder Toppings: verse ananas 🍍bosbessen, huisgemaakte vanille granola, lijnzaad plusteken kaneel pindakaas! Dit kom wasgoed superlekker plusteken volmaakt voordat eentje ontbijt na den training💪🏻 ❄️Ik stapel dat jullie iedereen eentje geweldige dag hebben plusteken vergeet noch wegens ie leven ten volle te leven☺️

Related Articles

Back to top button